Kaartverkoop Promsconcerten gestart

Ter afsluiting van haar jubileumjaar brengt de 90-jarige harmonie eind november maar liefst 3 fantastische Promsconcerten op de planken. Opnieuw heeft de jubilerende vereniging zich verzekerd van gerenommeerde muzikale ‘sparringpartners’ in de vorm van Zanggroep Spirit en enkele verrassende solisten. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt de Rabo-theaterzaal van ’t Tejaterke verbouwd tot een unieke zaal met twee podia.

Zanggroep Spirit bestaat uit een groep enthousiaste vrouwen en mannen die met elkaar genieten van hun gezamenlijke passie: zingen! Dirigent Don Henken en regisseuse Anne Simkens vormen samen de artistieke spil van Spirit. Het is de uitdaging van Spirit om de muzikale lat steeds een stukje hoger te leggen én te zorgen voor een podiumpresentatie die de betekenis van het lied ondersteunt.
Het repertoire van Spirit is veelzijdig: swingende songs, ontroerende ballads en pittige popnummers, uitgevoerd in diverse talen. 
Spirit heeft meerdere grote theaterproducties op haar naam staan. Ook neemt zij regelmatig deel aan landelijke korenfestivals waar zij hoge ogen gooit.

Precies 10 jaar geleden traden harmonie en Spirit al eens samen op, toen nog in het oude Tejaterke, waar twee avonden voor een uitverkochte en laaiend enthousiaste zaal werd gespeeld. De combinatie vormt ook nu weer het recept voor een heerlijke ontspannen avond. De concerten bevatten alles wat je van een Promsconcert mag verwachten: een prachtige mix van allerlei muziekstijlen, met daarbij veel bekende nummers.  De concerten vinden zoals gezegd plaats in ’t Tejaterke in Best, op 24 en 25 november om 20.00 uur, en op zondagmiddag 26 november om 14.00 uur. Voor de zondagmiddagvoorstelling betalen kinderen t/m 16 jaar half geld. Bestel snel uw kaarten via: proms2017.nl, of bestel ze via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Delen: