Uitwisselingsconcert met Fanfare St. Arnoldus

Op zaterdagavond 10 maart verzorgen Fanfare St. Arnoldus uit Lennisheuvel en Harmonie St. Caecilia een uitwisselingsconcert in 't Tejaterke in Best.

Beide orkesten nemen ieder de helft van het zeer gevarieerde programma voor hun rekening. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, en kosten € 7,50 per stuk.

Fanfare St. Arnoldus, opgericht in 1949, bestaat uit een fanfareorkest van ca. 30 muzikanten (blazers en slagwerkers). De fanfare geeft jaarlijks een groot aantal concerten en serenades. Traditie is het jaarlijkse Nieuwjaarconcert in gemeenschapshuis Orion. Ook bij de intocht van Sinterklaas, de avondvierdaagse, Koninginnedag en voor het verzorgen van serenades bij jubilea is fanfare St.Arnoldus van de partij. Het fanfare orkest staat onder leiding van Mariska Brienen - Van Melis.

Harmonie St. Caecilia heeft een turbulent jubileumjaar achter de rug, en richt zich dit jaar op het concours in november. De programmakeuze voor de concerten in de aanloop daarnaartoe, past helemaal in die voorbereiding.

 

Delen: