Worstenbroodjes voor nieuwe uniformen

Harmonie St Caecilia is hard toe aan nieuwe uniformen. Door de forse toename van het aantal (veelal jeugdige) leden gedurende de laatste jaren zijn er simpelweg niet genoeg complete pakken meer.

Daarnaast raakt steeds meer materiaal versleten, wat het probleem oplevert dat het niet te vervangen is, omdat de fabrikant van de oude uniformen ter ziele is gegaan. Tijd dus voor nieuwe uniformen, máár…. nieuwe uniformen kosten geld, veel geld!

Vandaar dat de harmonie de komende maanden acties gaat voeren om geld voor haar nieuwe outfit in te zamelen. De eerste actie is de verkoop van worstenbroodjes, want wie lust er nou géén worstenbroodjes met carnaval?

Al uw worstenbroodjes voor carnaval kunt u komende week bestellen bij de harmonie. Het zijn heerlijke handgemaakte broodjes die door leden van de harmonie onder leiding van één van de beste bakkers van Best gemaakt worden. Voor 6 euro krijgt u 5 overheerlijk worstenbroodjes!

U kunt uw worstenbroodjes TOT 10 februari bestellen door HIER te klikken. De broodjes kunnen vervolgens op zaterdag 10 februari tussen 10.00 en 13.00 uur worden opgehaald in ’t Tejaterke.

 

Delen: