Schoolsport bij de harmonie

In het kader van het project “Schoolsport” organiseert Harmonie St. Caecilia twee keer per jaar de mogelijkheid om in 6 weken kennis te maken met onze instrumenten. Op woensdag 7 maart start de harmonie daarom weer met een nieuwe blazersklas en slagwerkklas. De blaasinstrumenten mag je zelfs mee naar huis nemen om te oefenen. Misschien heb jij je al ingeschreven via schoolsport? Maar het zou zomaar kunnen dat je dit gemist hebt en toch wil deelnemen. Geef dit dan snel nog even door via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook volwassenen kunnen van deze mogelijkheid gebruik maken. Je gaat dan zonder enige voorkennis aan de slag met het instrument en leert spelenderwijs noten lezen en alles over de muziek. Interesse? Stuur gerust een mailtje. De harmonie heeft als doel om op elk niveau samenspel aan te bieden. Zo ben je naast de les op jouw instrument al snel met anderen samen aan het oefenen voor een muzikaal optreden in het mooie Tejaterke van Best. Nieuwsgierig hoe het kan klinken? Kom dan gerust eens binnen op woensdagavond in ’t Tejaterke, waar vanaf 18:00 uur door alle orkesten wordt geoefend.

FotoVoor een deel ingestroomd via het laatste Schoolsportproject, stonden deze muzikantjes tijdens het Nieuwjaarsconcert al op de planken!

 

Delen: