Nieuwe uniformen

Ondersteun de harmonie bij het sparen voor nieuwe uniformen!

De harmonie is hard toe aan nieuwe uniformen, omdat

  • er onvoldoende uniformen beschikbaar zijn voor het huidige ledenaantal,
  • het huidig uniform gedeeltelijk slijtage vertoont,
  • het model en de kleur van het huidige uniform verouderd zijn,
  • het huidig uniform bar weinig draagcomfort heeft.

Als u de harmonie wilt ondersteunen bij het sparen, dan nodigen wij u uit om uw bijdrage over te maken naar het speciaal daarvoor geopende bankrekeningnummer: NL 53 RABO 3294526113.

licht 100 100Een andere manier om de uniformenactie te sponsoren, zonder dat u iets kost, is het doen van webwinkel aankopen via 'SponsorKliks' (bv Coolblue, Bol.com, Zalando, noem maar op: er doen meer dan 300 bedrijven met webwinkels aan mee!). Als u op het hiernaast afgebeelde logo klikt, kunt u direct naar de webwinkel van uw keuze gaan. Van uw aankoopbedrag wordt een klein percentage overgemaakt naar de uniformenactie van de harmonie. U betaalt net zoveel als wanneer u rechtstreeks naar de site van de webwinkel zou gaan. Gemakkelijker en goedkoper sponsoren kan eigenlijk niet! Gebruikt u uw mobiele telefoon of tablet om online aankopen te doen? Download dan de handige SponsorKliks App voor Android of Apple. Ook op díe manier kunt u helpen ondersteunen!

Eén van onze leden, Linsy Boselie, heeft een flink aantal prachtige handgemaakte kaarten (grote en kleine wenskaarten) en cadeaulabels ontworpen en gemaakt. De opbrengst (minus materiaalkosten om er nog meer te kunnen maken) gaat zij doneren aan de uniformenactie.
Ze beschikt over een variatie van kinderkaarten tot neutraal, voor volwassenen, mannen, trouwen, baby, etc. en de prijs is héél schappelijk voor handgemaakte kaarten: Grote kaarten € 1,00, kleine kaarten € 0,75 en cadeaulabels € 0,50. Afhankelijk van hoeveel tijd ze heeft kan Linsy ook op verzoek wat speciaals maken! U kunt Linsy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken. 

Alvast namens alle muzikanten: bedankt!!

 

Delen: