Blazersklas voor volwassenen

Altijd al een instrument willen bespelen? En het kwam er gewoon nooit van? Geef je dan op voor onze "Blazersklas voor volwassenen". Je leert al snel spelen op een instrument van de harmonie, en wordt daarbij meteen het notenschrift machtig!

Kerstconcert in De Archipel

Het Beginnersorkest en het Klein Orkest van de harmonie verzorgden vanavond een kerstconcert voor de bewoners van de Archipel. Het was genieten voor muzikanten en publiek!

Open Podium: heel gezellig!

Afgelopen vrijdagavond beleefden we een zeer geslaagde editie van het Open Podium in de foyer van 't Tejaterke. Er waren maar liefst 13 muzikale acts, en alle muzikanten kregen na afloop een jurybeoordeling mee. Na afloop was er nog een leuke pubquiz.

1e prijs op concours in Veldhoven

Tijdens het concertconcours op 24 november, in De Schalm in Veldhoven, behaalde St Caecilia een eerste prijs (80,1 pnt). Een degelijke prestatie voor een eerste wedstrijd na promotie. Na afloop was er een gezellige afterparty in Buurthuis 't Centrum. Foto's volgen.

Pre-concours in Knegsel

De harmonie was afgelopen zondag in Knegsel voor een pre-concours, op weg naar het concertconcours in De Schalm, Veldhoven op 24 november. Een goede oefening voor een professionele jury!

Highland Games

Het jaarlijkse uitje van de harmonie ging dit keer naar Oirschot, voor de Highland Games. Vanuit Best ging het op de fiets naar Oirschot, waar aan de Polsdonken door vier teams gestreden werd om de hoogste eer. Boomstamwerpen, hamerslingeren, Highland Wave, keistoten, touwtrekken enz enz: Onder een heerlijk zonnetje ging het er stevig aan toe. Na afloop werd in Buurthuis Centrum zoals inmiddels traditie, heerlijk gegeten.

Alle foto's zijn HIER te vinden

Koningsdag 2018

Vandaag verzorgde de harmonie een aubade in Huize Nazareth, en daarna ging men voorop in de optocht van versierde kinderfietsjes. Bij het Prinsenhof werden de gedecoreerde Bestenaren opgehaald, waarna het weer richting gemeentehuis ging. Het optreden van de harmonie werd afgesloten met het Wilhelmus.

(Meer) foto's: klik HIER

 

Lintjesregen bij de harmonie!

De harmonie heeft er weer drie gedecoreerde leden bij. Nadat Ad Oppers bij zijn afscheid van de vrijwillige brandweer, op 2 maart, al een koninklijke onderscheiding had ontvangen, werden vandaag penningmeester Albert van Loosdregt en straatdirigent Jan van der Heijden verrast met een bezoek aan huis door het voltallige college van burgemeester en wethouders. Alle drie werden benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Wij feliciteren hen daarmee natuurlijk van harte!

 

20180426 094240730 Ios 20180426 102017080 Ios 20180426 102223430 Ios Ad Oppers

 

Persbericht over uitwisselingsconcert

Aanstaande zondag is het KO in Waalre. De lokale pers aldaar maakt er al reclame voor:

2018 04 11 Persbericht Musicians of the Future 002

Subcategorieën

Delen: