Une soirée française

Op zaterdagavond 19 november presenteerde Harmonie St Caecilia een bijzonder geslaagde “Soirée française”. De in Franse stijl omgetoverde theaterzaal van ’t Tejaterke was het decor van een muziekavond in Franse sfeer.

De harmonie bacht een gevarieerd programma van allerlei bekende en misschien iets minder bekende melodieën: chansons, klassiek, filmmuziek, musical, modern. Van Barcarolle tot Les Misérables, en van Emperor tot Paris Montmartre. 

De voorstelling was stijf uitverkocht en na afloop toonde het publiek zich bijzonder enthousiast. Na afloop bleef het in de foyer nog tot in de kleine uurtjes erg gezellig!

ROMMELMARKT ST CAECILIA SALE

rommelmarkt 2022 2

Voorjaarsconcert 23-4-2022

Gelukkig zijn de coronamaatregelen verleden tijd en kan er eindelijk weer een groot concert verzorgd worden. Harmonie St Caecilia presenteert zich in haar volle breedte met dit concert waaraan alle orkesten van deze vereniging meedoen. Normaal gesproken doet de harmonie dit tijdens het nieuwjaarsconcert, maar in januari was dit vanwege de coronamaatregelen twee jaar op rij niet mogelijk. Om 19:00 trappen we af met de jongste muzikanten in het Beginnersorkest, aangevuld met leden van de Blazersklas voor Volwassenen. Daarna volgen Slagwerkgroep en Klein Orkest. Na de pauze neemt het Groot Orkest van de harmonie de rest van het programma voor haar rekening. Kom kijken naar dit veelzijdige concert! Voor de kosten hoeft u het niet te laten: de toegang is gratis! U hoeft geen plaatsen te reserveren. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open en vol is vol.

Zonnepanelen voor 't Tejaterke

Op dit moment loopt er een actie van de Rabobank waarmee men een actieve bijdrage wil leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeert de Rabobank in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Als lid van Rabobank bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. 

Onze thuisbasis, ’t Tejaterke, is één van de deelnemers. Ben je lid van de Rabobank, en wil je het Tejaterke op deze manier ondersteunen, ga dan naar de website en stem op ’t Tejaterke! Kleine moeite en het kost je niets!

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Wij doen ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. We sparen nog steeds voor nieuwe uniformen. 

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- 

Hoe kun je loten kopen?

Verkoopboekjes: De koper vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. 

GroteClubactie

Online: ga naar https://clubactie.nl/lot/harmonie-st.-caecilia/410127 of scan de QR code.

Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

 

Eerste concert na de lockdown

Sinds een paar maanden mag er weer, met in achtneming van de 'corona-regels' gerepeteerd worden. Op woensdag 2 september zal het Groot Orkest voor het eerst na de lockdown een concert geven.  Het is een besloten concert, van 19:00 tot 20:00 uur, in de tuin van zorginstelling De Archipel (de Kanidas) in Best, voor de bewoners van deze instelling. 

 

Afgelastingen in verband met coronapandemie

Alle activiteiten van de harmonie zijn in verband met de coronavirus pandemie opgeschort tot en met 28 april. Dit betekent dat alle repetities van alle orkesten tot die datum vervallen, en dat de optredens op 17 april (Concert Groot Orkest) en 27 april (Koningsdag) NIET doorgaan.

Gezien het verloop van de crisis en gezien de berichtgeving vanuit de overheid is het zeer onwaarschijnlijk dat het Dauwtrappen (3 mei) en de Dodenherdenking (4 mei) doorgang zullen vinden.

BO treedt op voor Sinterklaas

Afeglopen zondag kwam Sinterklaas aan in Best. Na de optocht door het dorp speelde het Beginnersorkest van de harmonie op de kiosk Sinterklaasliedjes voor hem!

Rommelmarkt op 2 november!

Harmonie St Caecilia organiseert op zaterdag 2 november van 10.00 tot 14.00 uur een rommelmarkt in 't Tejaterke. De opbrengst van de verkochte spullen gaat geheel naar de verenigingskas. Tijdens de rommelmarkt kunt u ook oud ijzer inleveren; ook de opbrengst hiervan gaat naar de vereniging.

En als u dan toch in 't Tejaterke bent, kunt u meteen even een kijkje nemen bij de jaarlijkse show van "De Vogelvriend Best"!

Grote Clubactie

U kunt onze vereniging ondersteunen door loten te kopen van de Grote Clubactie. Dit kan door loten te kopen van onze leden, maar ook online kunt u ze bestellen via: http://toolbox.clubactie.nl/actie/HARMONIESTCAECILIA5 !

Delen: