Caecilia meets Dommelecho

Op zaterdag 22 april vindt er een bijzonder concert plaats in Best. Harmonie St. Caecilia en harmonie De Dommelecho uit Dommelen bundelen hun krachten en zullen elk de helft van deze avond, vol muzikale variatie en hoogtepunten, verzorgen. 

Harmonie St. Caecilia zal onder leiding van dirigent Adri Tempelaars een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het publiek kan onder andere genieten van Franse muziek, zoals ‘Paris Montmartre’ en ‘Une belle histoire’. Maar ook twee stukken die op het programma staan voor het concours in Veldhoven, namelijk ‘Virginia’ en ‘Alvamar ouverture’, zullen worden gespeeld. 

Voor Harmonie De Dommelecho staat 2023 vooral in het teken van de tweejaarlijkse theateruitvoering, genaamd ‘Friends’. Deze ‘Friends’-voorstellingen zullen in november plaatsvinden en hebben als thema ‘Dance in Harmonie’, waarin, de titel zegt het al, allerlei facetten rondom dans te horen en te zien zullen zijn.Om het publiek alvast warm te maken voor dit evenement, zullen zij tijdens het concert enkele stukken ten gehore brengen die ook tijdens de voorstellingen in november te horen zullen zijn. Zo zal onder andere de bekende ‘Danse Macabre’ (u kent hem wel: van de Efteling) te horen zijn, evenals Klezmer-muziek. Daarnaast zal er een prachtig solo-stuk voor saxofoon worden gespeeld. De Dommelecho staat onder leiding van dirigent Jos Kuipers.

Het belooft een bijzondere samenwerking te worden tussen deze twee harmonieën uit de regio, die samen zullen zorgen voor een prachtige muzikale avond, een avond om niet te missen!

Het concert vindt plaats in de grote zaal van ‘t Tejaterke in Best en begint om 20:00 uur. De zaal is open om 19:40 uur. Kaarten à € 10,00 zijn te koop via de website van ’t Tejaterke: https://tejaterke.nl.

Delen: