Dubbelkwartet “Friends” en Klein Orkest Harmonie st. Caecilia

Zondag 27 oktober 2024  | 10:30 uur tot 12:30 uur

Dubbelkwartet “Friends” is zesentwintig jaar geleden opgericht en bestaat uit 8 zangers; 4 mannen (Ad en Ries Huijbers en Albert en Cor van Loosdregt) en 4 vrouwen (Ans van Bergeijk, Dieneke Strik, Greet van Vroenhoven en Gerrie Vugts) “Friends” wordt begeleid op piano door Monique Schippers en op trom door Cor Vugts. Ze staan onder leiding van dirigente Ria Vincenten.

 “Friends” zingt voornamelijk populaire liederen uit de jaren zestig en zeventig waaronder Yesterday, Let it be, California dreaming en When I’m sixty four. De meeste nummers worden 4-stemmig uitgevoerd.

Het concert wordt opgevoerd met medewerking van het opleidingsorkest (Klein Orkest) van harmonie St. Caecilia. Het opleidingsorkest bestaat uit ongeveer 30 personen, van jong tot oud. Zij brengen een gevarieerd programma ten gehore. Het opleidingsorkest is het voorportaal van het Groot Orkest en staat onder leiding van Marcel Verbruggen.

Met veel plezier brengen “Friends” en het Klein Orkest van harmonie 

St. Caecilia een mengeling van songs uit de jaren 60/70 en gezellige nummers van het Klein Orkest.

Het concert op zondag 27 oktober begint om 10.30 uur met het concert van het Klein Orkest, na de pauze volgt het optreden van dubbelkwartet “Friends”.

Kaartjes zijn te bestellen via de website van ’t Tejaterke en kosten € 5,00. 

 

Delen: