Aankondiging: Themaconcert 'Beestenboel' op 28 juni

Het Klein Orkest (opleidingsorkest) van Harmonie St. Caecilia presenteert dit jaar op zondag 28 juni alweer voor de negende keer op rij een spetterend themaconcert.

Dit jaar is het thema “Beestenboel”. Zoals elk jaar wordt het een spektakelshow, waarin de muziek in het teken van een bepaald thema staat, en waarbij de muzikanten, naast hun muzikale kunsten, ook hun acteertalenten laten zien. Vaste bezoekers van deze concertreeks weten onderhand wel dat hét Themaconcert garant staat voor een vrolijke, geanimeerde muzikale reis, in deze editie dus door het dierenrijk.

Het Klein Orkest van de harmonie is, anders dan haar naam doet vermoeden, inmiddels helemaal uitgegroeid tot een stevig, volwaardig orkest van rond de 35, meest jonge muzikanten, en staat al die tijd al onder leiding van Marcel Verbruggen. Al deze muzikanten volgen een kwalitatief hoogstaande muziekopleiding bij de diverse muziekles-instanties in Best, en dat is te horen ook!

Zoals ieder jaar is de groep muzikanten van tevoren een weekend op kamp geweest, om alle muziekstukken van dit concert flink te repeteren.

Omdat ’t Tejaterke momenteel verbouwd wordt, heeft men een andere locatie voor de concerten gezocht, en een uitstekend alternatief gevonden in de grote zaal van de Heydonckschool, aan de Max de Bossustraat 8, tegenover ’t Tejaterke.

De aanvang van de concerten is 11.00 en 14.00 uur, de kaarten kosten € 5,00. Kinderen t/m 16 jaar betalen € 2,50. Als u bij één van de twee ‘beestachtig goede’ concerten op 28 juni aanwezig wilt zijn, kunt u kaarten kopen via deze website of aan de kassa. De zaal gaat een kwartier vóór aanvang open.

Delen: