“Caecilia Verkent” en open muziekdag op 1 juni

Woensdagavond 1 juni wordt weer een drukke muzikale avond in ’t Tejaterke, met voor iedere muziekliefhebber wat wils!

Om te beginnen wordt op deze avond “Caecilia Verkent”  georganiseerd, het evenement waarbij de basisschool leerlingen ter afsluiting van het vak AMV, om 18.30 uur opgehaald worden bij de Sporthal Naestenbest, en dan in optocht meelopen naar ’t Tejaterke, waar ze om 19.00 een concert krijgen van het Klein Orkest van de harmonie.

Vanaf 19.30 uur is het ‘open dag’ bij de muziekopleiding van de harmonie, en dan is iedereen, dus jong en oud, welkom om eens een blaasinstrument uit te proberen, en om informatie in te winnen over het uitgebreide les- en cursusaanbod. De opleiding bij Caecilia (MOC) biedt een aantal mooie voordelen:

Zo ben je lid van een grote dynamische vereniging en zijn er meerdere orkesten om in te spelen (ieder op zijn/haar eigen niveau). De muzieklessen worden gegeven door uitstekende, conservatorium geschoolde docenten en je hebt áltijd les; daarvoor werkt de harmonie nauw samen met 040Muziek. Verder krijg je, indien gewenst, gratis een bruikleeninstrument, kun je de hele theorie-opleiding bij MOC volgen, en worden je vorderingen regelmatig getoetst op voorspeelmomenten. Daarnaast krijg je als lid van de harmonie ook nog eens 10% korting op het lesgeld van 040Muziek!

Tot slot van deze avond begint om 20.00 uur een open repetitie van het Groot Orkest, waarbij iedere belangstellende welkom is om op de tribune plaats te nemen, en dirigent Adri Tempelaars aan het werk te zien met zijn orkest.

 

Delen: