Wegens groot succes herhaald: Worstenbroodjes voor uniformen!

Harmonie St Caecilia is hard toe aan nieuwe uniformen. Door de forse toename van het aantal (veelal jeugdige) leden gedurende de laatste jaren zijn er simpelweg niet genoeg complete pakken meer. Daarnaast raakt steeds meer materiaal versleten, wat het probleem oplevert dat het niet te vervangen is, omdat de fabrikant van de oude uniformen ter ziele is gegaan. Tijd dus voor nieuwe uniformen, máár…. nieuwe uniformen kosten geld, veel geld! Vandaar dat de harmonie al enige tijd actie voert om geld voor haar nieuwe outfit in te zamelen.

Vorig jaar was de verkoop van worstenbroodjes een groot succes, dus dat doen we dit jaar weer, want: wie lust er nou géén worstenbroodjes met carnaval?

Al uw worstenbroodjes voor carnaval kunt u de komende weken bestellen bij de harmonie. Het zijn heerlijke handgemaakte broodjes die door leden van de harmonie onder leiding van de beste bakker van Best gemaakt worden. Voor € 6,15 krijgt u 5 overheerlijke ambachtelijk bereide worstenbroodjes! 

U kunt uw worstenbroodjes tot 27 februari online bestellen door HIER te klikken. 

De broodjes kunnen vervolgens op zaterdag 2 maart tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald in de foyer van ’t Tejaterke

Voor wie niet online wil bestellen: er is een beperkte voorraad die à contant verkocht wordt, ook op 2 maart tussen 10.00 en 12.00 uur. U betaalt dan iets meer: € 6,75 per zakje van 5, en hier geldt: op = op.

Delen: