Themaconcert Klein Orkest op 18 juni

Ook het Klein Orkest doet in de jubileumweek van de harmonie een stevige duit in het zakje! Het Klein Orkest is, anders dan de naam doet vermoeden, een flink orkest van een kleine 40, meest jeugdige muzikanten, die vrijwel allemaal nog aan hun muziekopleiding bezig zijn. Hun jaarlijkse themaconcert staat al jaren garant voor een dik uur leuke, meeslepende muziek, in combinatie met allerlei, vaak cabareteske intermezzo’s. De voorstellingen op 18 juni beginnen om 11.00 uur en 14.00 uur en vinden uiteraard plaats in ’t Tejaterke.

Dit jaar is het thema: "Amerika", en maken onze muzikanten muziek uit allerlei delen van het Amerikaanse continent: we maken een uitstapje naar Mexico en Peru (Tom bespeelt de panfluit), de Piraten in de Caraïben gaan we niet uit de weg, en, áls we daar goed wegkomen, gaan we ontspannen bij Disney. De reis zou niet compleet zijn zonder Frank Sinatra en Michael Jackson. Met dit concert laat het Klein Orkest een andere kant zien van het Amerika van Donald Trump. Dus… allemaal op 18 juni komen kijken en luisteren!

Kaarten kosten € 7,50 en kinderen t/m 12 jaar betalen € 3,50. Ze kunnen besteld worden in de webwinkel, eventueel in combinatie met een kaart voor een van de jubileumconcerten (en dan krijgt u korting!).

Delen: